Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Nadogradnja noktiju

Manikir i nadogradnja noktiju

Manikir i nadogradnja noktiju

U našem salonu nudimo vam uslugu manikira od strane stručnih lica, upotrebom profesionalnih pomagala i uz najkvalitetnije Cuccio kozmetičke proizvode i Alessandro proizvode.
Manikir predstavlja oblikovanje i poliranje noktiju uz sređivanje zanoktica, nakon čega sledi utrljavanje Cuccio kreme za ruke kao i specijalnog ulja za zanoktice i, naravno, lakiranja noktiju po želji Alessandro lakovima za nokte.

Manikir sa parafinskom rukavicom

Parafinsko pakovanje
Ono što vam nudimo uz manikir je i tretman parafinskim pakovanjem, odnosno ,,parafinska rukavica'', koji dubinski hrani kožu ruku, a parafin obogaćen eteričnim uljima daje koži ruku jedinstven i veoma prijatan osećaj. Na ovaj način pospešujemo cirkulaciju, samim tim koža postaje svežija, mekša, elastičnija i otpornija na spoljašnje negativne uticaje. Brojna iskustva pokazuju da je ovaj tretman delotvoran i kod reumatskih bolova u šakama.

Manikir sa parafinskom rukavicom
Nadogradnja noktiju

Nadogradnja i izlivanje noktiju

Nadogradnja noktiju predstavlja tehniku produžetka nokatne ploče pomoću tipsi i gelova.
Izlivanje noktiju je tehnika produžetka nokatne ploče pomoću šablona na kojem se izliva gel koji imitira prirodni nokat.

Gel

Gel na prirodnim noktima je tehnika ojačanja noktiju prilikom čega oni zadržavaju prirodni izgled i dužinu.

Gel lak je trajni lak koji predstavlja odlično rešenje ukoliko želite prirodan izgled noktiju uz vašu omiljenu boju, bez straha da će se oguliti ili spasti do vašeg sledećeg dolaska.

Gel na prirodnim noktima
Cuccio i Alessandro

Cuccio i Alessandro

Cuccio Naturale predstavlja profesionalnu, luksuznu SPA liniju proizvoda za negu noktiju, ruku i stopala. Cuccio proizvodi primenjuju se u najboljim svetskim SPA centrima i kozmetičkim salonima.
Alessandro International je jedan od vodećih brendova u svojoj oblasti i poznat je po najvišem kvalitetu. Ovaj brend sa više od 20 godina iskustva, na svom raspolaganju ima mnoge sveobuhvatne proizvode, a velikom paletom proizvoda pokriva sve aspekte modernog dizajna noktiju i ispunjava najviše standarde kvaliteta.

Scroll