Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Svilene trepavice – Ruski volumen

Svilene trepavice - Ruski volumen

Nadogradnja trepavica ruski volumen

Nadogradnja trepavica tehnikom ''ruski volumen'' je metoda kojim ćete učiniti da Vaš pogled bude ukrašen najlepšim i najgušćim trepavicama do sada. Ovaj tretman poznat kao ''ruski volumen'' je najnovija procedura ekstenzije trepavica kojom možete dobiti trepavice od 3D-6D. Na jednu prirodnu trepavicu, dodaje se 3 do 6 trepavica, koje su tanke i lagane. Trepavice će biti znatno progušćene, a dužinu možete birati same.

Kod klasične nadogradnje trepavica (1 na 1), dobijamo prirodniji izgled trepavica. Kod tehnike ,,ruski volumen'' vaše trepavice su uvek spremne za bilo koju priliku, znatno su gušće i daju jedinstven izgled eyeliner-a. Takođe, zahvalne su za održavanje, jer se korekcija radi tek nakon 4-5 nedelja, što je razlika od tehnike 1 na 1, gde se korekcija radi na 2-3 nedelje. Prednost ,,ruskog volumena'' je ta što ga mogu raditi i devojke sa retkim trepavicama, a kao rezultat će imati gušće trepavice koje su oduvek želele.

Procedura traje oko sat i po vremena. Korekcija se radi na 4-5 nedelja. Održavanje trepavica je isto kao i kod klasične nadogradnje (ne korisiti ništa što ima ulja u sebi, i ne kvasiti prva 24 časa).

Scroll