Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Hydrofacial

hydrofacial Salon dekac

HYDROFACIAL (tretman čišćenja i podmlađivanja)

HYDROFACIAL je najmodernije dostignuće nelaserskog raslojavanja kože. To je jedini vlažeći dermoabrazivni postupak koji u svom raslojavanju objedinjuje 7 tehnika u 1 postupku. Revolucionarni sistem za sveobuhvatnu dubinsku regeneraciju podstiče stvaranje novih kožnih ćelija. Zahvaljujući inovativnoj višestepenoj tehnologiji možemo u potpunosti da uklonimo stari i oštećeni površinski sloj kože, sebum, bubuljice, kožne otpatke i drugu prljavštinu sa kože, a istovremeno dovodimo sve hranljive i vlažeće komponente u drugi sloj kože (cutis).

HYDROFACIAL je najsnažniji neagresivni tretman koji odgovara svim tipovima kože i kožnih stanja. Verujemo da je naša koža najlepša onda kada je zdrava. Zato je naša briga o njoj fokusirana na uklanjanje prljavštine i obnovu tkiva. Rezultati HYDROFACIAL tehnologije donose trenutne i dugoročne pozitivne efekte za zdravlje kože i njenu vitalnost, što možete da vidite i osetite. Napredak u kozmetičkoj industriji, koji će vas očarati, ostavlja vidljive efekte transformacije tkiva na površini, ali i u dubini.

Aktiviramo nastanak kolagena i hijaluronske kiseline i na taj način poboljšavamo čvrstinu, elastičnosti i hidrataciju kože. Ublažavamo sitne bore kao i one dublje što dovodi do lepšeg izgleda našeg lica i vrata . Koži vraćamo prirodnu svežinu i zdravu boju. Poboljšavamo strukturu epiderma i jačamo njegovu zaštitnu funkciju.
Smanjujemo reljefne nepravilnosti i znatno zaglađujemo površinu kože. Smanjujemo hiperpigmentaciju i UV oštećenja. Ten posvetljujemo i izjednačavamo. Otklanjamo problem bubuljičave, masne i nečiste kože. Poboljšavamo stanja kuperoze i rozaceje .

HYDROFACIAL tretman se sastoji od tretiranja kože posebnom vakumskom sondom koja vrši razmenu tečnosti i na taj način istovremeno izvlači iz kože sve ono što je nepotrebno, a u kožu ubacuje serume koji imaju višestruko delovanje.

U HYDROFACIAL tretmanu koristimo tri vrste seruma.
IS1 EKSFOLIJACIJSKI SERUM svojim multifunkcionalnim koktelima na bazi mlečne i glikolne kiseline, zajedno sa enzimima papaje, citrusa i eukaliptusa, aktivno odstranjuje stari i oštećeni epidermis, sebum, toksine i ostale nečistoće sa kože. Soli mlečne kiseline, belančevine, enzimi i vitamini iz grupe B, omogućuju pojačano ljušćenje rožnatog sloja, prodiru u lojne žlezde, snižavaju pH kože i smanjuju stvaranje masnih kiselina. Tako IS1 serumom stimulišemo sintezu ceramida, pospešujemo aktivaciju lipida iz kože, poboljšavamo funkciju barijere, jačamo i osvežavamo kožu.

IS2 AKTIVACIJSKI SERUM je definitivno aktivator celokupnog procesa, koji je potreban masnoj i problematičnoj koži, sklonoj aknama. Svojom jedinstvenom formulom u kombinaciji sa salicilnom kiselinom aktivno odstranjuje masti i nečistoće sa površine kože i brine se za aktivnu ekstrakciju crnih i belih mitisera.
Aktivnim sastojcima kao što su peptidi, mineralne soli, aloe vera, med, hidroksiceluloza, vitamini A, C, E, B, B2 i B3, možemo poboljšati različita stanja rozaceje i psorijaze. Delujemo protivupalno i smirujemo nadraženost.

IS3 ANTIOKSIDATIVNI ZAŠTITNI SERUM je odgovoran za poboljšanje elastičnosti kože, te tako smanjuje izražene bore i sitne borice. Aktivni kompleks fokusiran je na stimulaciju fibroblasta koji proizvodi elastin i kolagen, što doprinosi čvrstoći kože. Ovim serumom takođe smanjujemo hiperpigmentaciju i fleke.

U naše serume dodati su i ovlaživači (glicetol, glikol, hijaluronska kiselina) i prirodni hidracijski faktori koji osiguravaju punoću i vlagu u koži.
Raznolik vitaminski koktel aktivnih antioksidansa odgovoran je za uništavanje slobodnih radikala te zaštitu i otpornost vaše kože.

Ukoliko želite kompletan tretman koji uključuje dubinsko čišćenje, podmlađivanje, negu i prehranu kože, bez ikakvih agresivnih procedura, ovo je pravi tretman za Vas!

hydrofacial Salon dekac
Scroll