Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Depilacija

Depilacija

Depilacija

Depilacija predstavlja postupak uklanjanja neželjenih dlačica na najfiniji način. Večita borba sa neželjenim dlakama postala je deo svakodnevne nege.

Depilacijom se postiže efekat nežne i glatke kože, a i pri tom se dobija i neophodan piling čime se uklanjaju mrtvi slojevi kože.

Depilacija hladnim voskom

Depilacija hladnim voskom je brz i veoma efikasan način da se brzo oslobodite dlačica. Ukoliko na ovaj način otklanjate malje bićete mirni barem dve do tri nedelje. Postupak uklanjanja neželjenih dlačica tretmanom depilacije hladnim voskom se radi tako što se nanese tanak sloj voska u pravcu rasta dlake, a zatim se kozmetička traka za depilaciju koja se nalepi na naneti sloj voska malje čupaju u suprotnom pravcu od rasta dlake. Na ovaj način dlaka se čupa iz korena, a koža nakon kratkog vremena postaje lepa i glatka. Redovnom primenom ovog tretmana dlake se proređuju, a koren postaje sve tanji.

https://salondekac.co.rs/wp-content/uploads/2020/08/hladna-depilacija-salon-dekac-350x273.jpg
Topla depilacija Salon Dekac

Depilacija toplim voskom

Depilacija toplim voskom je najzastupljenija vrsta depilacije. Na ovaj način se uklanjaju najkraće i najtanje dlačice veoma uspešno. Vosak se zagreva na oko 60 do 70 stepeni i nanosi se na kožu u pravcu rasta dlake, a zatim se prohlađen skida sa kože brzim potezima. Na ovaj način dlačice se odlično skidaju jer ih vosak izvlači iz korena. Depilacija toplim voskom je idealno rešenje za trajne rezultate koji uspešno otklanjaju problem urastanja potkožnih malih dlačica. Toplina voska omogućava dermi da se opusti da uđe u folikule, te se dlačice čupaju iz korena bez kidanja. Topli vosak otvara poru i čupa dlaku iz korena, deluje antiseptički i nema neželjenih efekata.

Depilacija šećernom pastom

Šećerna pasta je 100 % prirodan proizvod za depilaciju koji se sastoji od vode, šećera i limunske kiseline. Ne sadrži kalofonijum, smole, parafinsko ulje, boje, parfeme i konzervans. Samim tim je veoma nežna za kožu i upotrebljava se za depilaciju svih delova tela, kako za žene tako i za muškarce. Limunska kiselina iz proizvoda blago pilinguje kožu, uklanjajući samo mrtve ćelije, ne narušavajući prirodnu barijernu funkciju kože. Dlaka, koju smo zajedno sa korenom, obuhvatili šećernom pastom, izvlačimo celu povlačenjem, ne ostavljajući mogućnost kidanja, urastanja i jačanja.

Depilacija šećernom pastom Krusevac
Depilacija šećernom pastom Krusevac
Scroll