Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Mezoterapija

Mezoterapija tela

Mezoterapija tela (Terapija mršavljenja)

Tretman se ponavlja 4-6 puta na svake tri nedelje i moramo napomenuti da se mezoterapijom ne može u totalu skinuti višak kilograma, tako da predlažemo, iz iskustva, kombinovanje sa radio talasnom frekvencijom uz kavitaciju (ultrazvuk), šestopolarnu i vakum sondu, kao i primenu limfne drenaže. Takvim pristupom imamo zagarantovan uspeh kod uklanjanja celulita i smanjenja telesne težine. Kompletno tretiranje treba da prati dijetetski režim ishrane koji će dati podršku i potpun tretman.

Mezoterapija tela je estetsko - terapijska metoda koja se koristi u lečenju i razgradnji masnih depoa. Zahvaljujući kofeinu, oligoelementima i hijaluronskoj kiselini dolazi do razgradnje masnih naslaga i celulita.

Ubrzavanje metabolizma, bolja prokrvljenost u regijama terapije, poboljšanje stanja kože i gubljenje izgleda ,,pomorandžine kore'' su ono što donosi mezoterapija. Kada se u koktel dodaju lipolitici, supstance koje trajno razlažu masne ćelije, višak sala postepeno nestaje sa ugroženih regija kao što su stomak, butine i zadnjica.

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica predstavlja tretman kojim se aplikuju mezoterapijski kokteli u vidu minerala, oligoelemenata, hijalurona i vitamina u kožu lica dermarolerom ili dermapen metodom. Tretmani se rade u cilju revitalizacije, dubinske prehrane, sinteze kolagena i elastina, ali i kao tretman zatezanja kože lica. Brz, efikasan i bezbolan način ubacivanja preparata daje koži potpuno novi i besprekoran izgled. Javlja se blago crvenilo nakon tretmana u trajanju od par sati do 24 sata.

Nema kontraindikacija.

Mezoterapija lica
Scroll