Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Naši brendovi

Cuccio kozmetika

Cuccio Naturale

Cuccio Naturale predstavlja profesionalnu, luksuznu SPA liniju proizvoda za negu noktiju, ruku i stopala. Cuccio proizvodi primenjuju se u najboljim svetskim SPA centrima i kozmetičkim salonima.

Alessandro International

Alessandro International je jedan od vodećih brendova u svojoj oblasti i poznat je po najvišem kvalitetu. Ovaj brend sa više od 20 godina iskustva, na svom raspolaganju ima mnoge sveobuhvatne proizvode, a velikom paletom proizvoda pokriva sve aspekte modernog dizajna noktiju i ispunjava najviše standarde kvaliteta.

Alessandro kozmetika
https://salondekac.co.rs/wp-content/uploads/2020/11/IMG-fa1bb4e96b5d1844c706e54c8964c9d7-V-350x256.jpg

Klapp Professional

Inovativnost i izuzetno visok kvalitet!

KLAPP Cosmetics,kao renomirani nemački brend,garantuje kvalitet kako kozmetičkih preparata tako i aparata u svrhu nege lica i tela.Pored toga,zaštitni znak su linije proizvoda koje su ispred svog vremena,zahvaljujući istraživačkom centru i inovativnosti stručnjakakoji stoje iza brenda Klapp Cosmetics.

Više od 36 godina iskustva u kreiranju individualnog i visoko efikasnog koncepta u industriji nege kože.

"Pored visokog nivoa kvaliteta i sigurnosti proizvoda, ozbiljno shvatamo i zahteve kozmetičara" navode u kompaniji Klapp.

Širok asortiman proizvoda potpuno zadovoljava potrebe i najzahtevnijih klijenata bilo da je reč o inovativnim, nestandardnim tretmanima ili specifičnim potrebama kože za kućnu negu.

Kombinacija visoke tehnologije i tradicionalnih aktivnih sastojaka,uz kontinuirani razvoj i istraživanje novih proizvoda dovodi ovaj brend u centar pažnje ,što je rezultiralo brojnim nagradama.

Ella Bache

Ella Bache je francuski brend za negu kože lica i tela. Stvoren je u Parizu i predstavlja jednu od najstarijih porodičnih kompanija za negu kože na svetu. Brend Ella Bache je godinama rastao i napredovao i danas uključuje niz proizvoda dostupnih na medjunarodnom nivou u preko četrdeset zemalja sveta.

Ella Bache je kompanija koja je prva u Evropi ''lansirala'' korišćenje toplog voska 1930. godine. Takođe je pionir u upotrebi alfa hidroksi kiseline (AXA) koja prvi put ulazi u sastav jedne od najpopularnijih krema ovog brenda ''Creme Tomate'', davne 1935. godine.

Od tada pa sve do danas Ella Bache je ponosni vlasnik nekoliko medjunarodnih nagrada za lepotu.

Scroll