Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Estetski manikir i pedikir

Estetski pedikir

Estetski pedikir

Estetski pedikir predstavlja skidanje zadebljane kože na stopalima (calus), turpijanje i oblikovanje noktiju, kao i obradu zanoktica. Na svakih mesec dana možemo uraditi piling stopala ili detoks tretman uz terapijsku ili relaks masažu. Na kraju je lakiranje ili prehrana adekvatnim uljem ili serumom po izboru klijenta.

Gel lak na nogama

Po završetku estetskog pedikira, ukoliko izrazite želju, možete odraditi i gel lak na nogama. Na taj način vaši nokti na nogama će biti ojačani, duže će ostati uredni i duže ćete uživati u Vašoj omiljenoj boji.

Izlivanje noktiju na nogama
Ukoliko su vaši nokti iz nekog razloga oštećeni ili prekratki, možete odraditi i izlivanje noktiju, kako bi oni bili što lepši i uredniji. Po završenom izlivanju, sledi gel lak u boji koju Vi odaberete i naravno dalje dekorisanje po želji.

Gel lak na nogama
Manikir

Manikir

U našem salonu nudimo vam uslugu manikira od strane stručnih lica, upotrebom profesionalnih pomagala i uz najkvalitetnije Cuccio kozmetičke proizvode i Alessandro proizvode.
Manikir predstavlja oblikovanje i poliranje noktiju uz sređivanje zanoktica, nakon čega sledi utrljavanje Cuccio kreme za ruke kao i specijalnog ulja za za noktiće, i naravno, lakiranja noktiju po želji Alessandro lakovima za nokte.

Manikir sa gel lakom

Po završetku manikira, umesto hranljivog ulja ili običnog laka za nokte, možete odabrati gel lak ili čak gel koji se može naneti na vaše prirodne nokte. Na ovaj način Vaši nokti će biti ojačani i duže ostati lepi.

Manikir sa gel lakom

Manikir sa parafinskom rukavicom

Parafinsko pakovanje
Ono što vam nudimo uz manikir je i tretman parafinskim pakovanjem, odnosno ,,parafinska rukavica'', koji dubinski hrani kožu ruku, a parafin obogaćen eteričnim uljima daje koži ruku jedinstven i veoma prijatan osećaj. Na ovaj način pospešujemo cirkulaciju, samim tim koža postaje svežija, mekša, elastičnija i otpornija na spoljašnje negativne uticaje. Brojna iskustva pokazuju da je ovaj tretman delotvoran i kod reumatskih bolova u šakama.

Manikir sa parafinskom rukavicom
Scroll