Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmetički salon Dekac - Kruševac.jpg

Nadogradnja noktiju

Nadogradnja noktiju Krusevac

Nadogradnja noktiju

Nadogradnja noktiju je metoda produžetka nokatne ploče. Ukoliko imate slabe nokte koji ne mogu sami da održe dužinu, ova metoda je idealno rešenje da dobijete nokte dužine kakve vi želite. Danas su za ovu metodu u upotrebi plastični nastavci, odnosno tipse, koje mogu biti različitih dužina, oblika i boja. Nakon lepljenja tipsi, na nokte se nanosi gel kao ojačanje, a zatim se nokti dekorišu po vašoj želji. Rezultat su dugi, lepi i jaki nokti.

Izlivanje noktiju

Izlivanje noktiju je novija metoda produžetka nokatne ploče. Obavlja se pomoću šablona, akrila ili gela uz dekorisanje po želji. Zbog odličnih finalnih rezultata ova metoda je postala veoma popularna.

Nadogradnja noktiju Krusevac
Nadogradnja noktiju Krusevac

Akrilni nokti

Akril je veoma popularna tehnika produžetka i ojačanja noktiju posebno za osobe sa oštećenim noktima ili za osobe koje grickaju nokte. Akril čak dozvoljava i pravljenje 3D ukrasa na noktima.

Gel lak

Gel lak predstavlja trajniju varijantu laka na noktima. Idealan je za osobe koje su već zadovoljne dužinom svojih noktiju ili žele potpuno prirodan efekat. Gel lak će u odredjenoj meri ojačati vaše nokte bez ikakvog oštećenja nokatne ploče. Može trajati i do mesec dana i veoma je zahvalan.

Nadogradnja noktiju Krusevac
Scroll