Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmeticki salon Dekac - Kruevac

Blog

Šta je I-shape?
I-shape je revolucionaran i jedinstven uređaj koji koristi tehnologiju elektrostimulacije za tretiranje vise različitih oblasti istovremeno, dajući rezultate u nekoliko sesija. EMS tehnologija se koristi decenijama i naučno je dokazana u oblasti rehabilitacije i estetskom sektoru. I-shape je posvetio godine studija poboljšanju i stvaranju proizvoda koji je indikovan za butine, zadnjicu i dno karlice.


Koji je nacin delovanja I-shape tretmana?

I-shape deluje duboko stimulisucim elektricnim impulsima kojima izaziva kvalitetnu mišićnu kontrakciju sa ciljem jačanja mišića, trošenja masnih naslaga i kalorija, zatezanja kože i mršavljenja, i to sve dok ležite. Moguće je koristiti ga i tokom aktivnih vežbi uz pomoć čega se još više naglašava njegovo dejstvo.

Kako izgleda tretman I-SHAPE SISTEMOM?
Terapija je maksimalno prijatna, nije nimalo bolna, traje 25 minuta i radi se 2-3 puta nedeljno. Osećaj je baš onakav kada radite aktivan trening a dokaz toga je moguće prisustvo upale mišića nakon odrađenog tretmana.


Da li se može kombinovati sa drugim procedurama?

I-shape tretman je idealan za kombinaciju sa svim procedurama koje se tiču razbijanja masnih naslaga i delovanja na celulit. Kod nas praktikujemo primenu anticelulit shockwave terapije, RTL (radio talasni lifting) tretman, limfna drenaza i maderoterapija. Terapija nema kontraindikacija, veoma je bezbedna i daje rezultate već nakon nekoliko odrađenih tretmana

Scroll