Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmeticki salon Dekac - Kruevac

Blog

Šta je to VERISOL?

Verisol je bioaktivni kolagen peptid koji stimuliše metabolizam kože, ulazi u duboke dermalne slojeve kože i suprotstavlja se gubljenju vanćelijskog kolagena. Takodje stimuliše stvaranje novog kolagena i na taj način efektno smanjuje bore.

Zašto je kolagen toliko važan?

Kolagen je glavna komponenta naše kože i čini 80% suve materije u njoj. Odgovoran je za vlažnost, elastičnost i  mladolikost naše kože, s’toga njen izgled i zdravlje direktno zavise upravo od količine proizvedenog kolagena u njoj.

Sa godinama i proizvodnja kolagena prirodno opada, usled čega koža stari, pa je tako važno da našoj koži pomognemo i nadomestimo joj ono što joj nedostaje.

 

U kom preparatu možemo pronaći VERISOL bioaktivni kolagen peptid?

VERISOL možemo pronaći u QYRA preparatu koji dospeva u dublje slojeve kože, aktivira ponovno stvaranje kolagena i na taj način vidno usporava starenje.

 

Šta razlikuje Qyra preparat od drugih?

Qyra sistemski utiče na metabolizam kože čitavog tela delujući iznutra i obnavljajući je iznutra iz dubljih slojeva. Zapravo je ovde najveća prednost Qyra preparata u odnosu na druge kozmetičke preparate, jer oni ne mogu da dopru dovoljno duboko u kožu. Pored VERISOL-a, Qyra u svom sastavu ima i vitamine B grupe – nijacin i biotin.

     

 

Da li to znači da Qyra ne utiče samo na podmladjivanje našeg lica?

Qyra preparat zbog svog sastava i načina delovanja utiče na zdravlje kože celog tela. Pošto je kolagen bitan sastojak i naše kose i noktiju, Qyra će u mnogome pozitivno uticati i na njihov kvalitet i rast. Pored ovoga, odličan je i u borbi protiv celulita jer stimuliše vanćelijski matriks koji formira kožu.

 

           

 

Posle koliko vremena se mogu očekivati rezultati?

Rezultati su vidljivi posle 3 meseca korišćenja kolagenskih ampula. U ova prva 3 meseca Qyra će uspešno vratiti normalnu strukturu dermisa i potkožnog tkiva, smanjiti bore i neravnine na koži.

 

Kome se preporučuje Qyra preparat?

Svim ženama koje žele da uspore starenje, umanje bore na licu, vratu i dekolteu, ojačaju i poboljšaju rast svoje kose i noktiju, umanje celulit ili jednostavno žele da pruže dodatnu podršku svom zdravlju.

 

   

Scroll