Kosančićeva 74, Kruševac
Medicinsko kozmeticki salon Dekac - Kruevac

Blog

Sve o najefikasnijem tretmanu u sferi čišćenja, prehrane i podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea.
Šta je to Hydrofacial?
Hydrofacial predstavlja najmodernije dostignuće nelaserskog raslojavanja kože (eksfolijacije). Ovo je vlažeći dermoabrazivni postupak za sveobuhvatnu dubinsku regeneraciju koji podstiče stvaranje novih kožnih ćelija. Zahvaljujući inovativnoj višestepenoj tehnologiji ovaj tretman može u potpunosti da ukloni stari i oštećeni sloj kože, sebum, bubuljice, kožne otpatke i drugu prljavštinu sa kože dok istovremeno dovodi sve hranljive i vlažeće komponente u drugi sloj kože (cutis).

Šta znači reč eksfolijacija?
Eksfolijacija predstavlja poseban vid nege kože koji uključuje odstranjivanje površinskih mrtvih ćelija, a kao rezultat daje čistu, osveženu, glatku i podmladjenu kožu.

Na koji način funkcioniše tretman Hydrofacial?
Ovaj tretman objedinjuje 7 tehnika u jednoj. Sastoji se od tretiranja kože posebnom vakumskom sondom koja vrši razmenu tečnosti. Naime, ona istovremeno izvlači iz kože sve ono što je nepotrebno, a u kožu ubacuje serume koji imaju višestruko delovanje.

Da li je ovaj tretman bolan i da li su serumi koji se upotrebljavaju agresivni?
Ne, tretman je veoma prijatan i nije ni najmanje agresivan po kožu. Serumi koji se koriste su na biljnoj bazi i imaju višestruke benefite.

 

Aqua Pilling

Da li je ovaj tretman namenjen svim tipovima kože?
Da, ovo je najsnažniji neagresivni tretman koji odgovara svim tipovima kože i kožnih stanja. Koža je najlepša onda kada je zdrava, zato je cilj ovog tretmana na uklanjanje prljavštine i obnovu tkiva, što svakako odgovara svim tipovima kože.

Koliko dugo traju rezultati Hydrofacial tretmana?
InnoFacial tehnologija donosi trenutne i dugoročne pozitivne efekte na zdravlje kože što se odmah nakon tretmana vidi i oseća. Napredak u kozmetičkom industriji ostavlja vidljive dugoročne efekte transrormacije tkiva, kako na površini, tako i u dubini.

 

Aqua piling

Ovo je takođe i tretman za podmlađivanje?
Tako je, pomoću Hydrofacial tretmana aktivira se nastanak kolagena i hijaluronske kiseline i na taj način poboljšava čvrstina, elastičnost i hidratacija kože. Ublažavaju se sitne bore, kao i one dublje što dovodi do lepšeg izgleda kože lica i vrata. Koži se vraća prirodna svežina i zdrava boja. Poboljšava se struktura epiderma i jača njegova zaštitna funkcija. Smanjuje se reljefna nepravilnost i znatno zaglađuje površina kože. Pored toga, Hydrofacial ima znatno delovanje i na hiperpigmentaciju kože i probleme sa flekama.

Da li postoje kontraindikacije za primenu Hydrofacial tretmana?
Ne, Hydrofacial je tretman koji neće škoditi nijednom kožnom stanju. Zapravo može u mnogome da pomogne čak i kod kuperoze i rozaceje.

Gde se može odraditi tretman Hydrofacial?
Ovaj tretman možete koliko već sutra odraditi u medicinsko kozmetičkom salonu Dekac, gde ste uvek dobrodošli na besplatnu konsultaciju sa stručnim osobljem.

Ozonska kapsula

I ne zaboravite – Koža je najlepša onda kada je zdrava.

Scroll